mandag den 8. november 2010

6 nemme frisurer til langt hår

1. Lav en løs fletning fra højre eller venstre side af panden og ned til til øret på den anden side - sæt flætningen fast med hårnåle. Saml resten af håret med en masse hårnåle/spænder, så det sidder lidt tilfældigt i nakken.

2. Saml håret i en hestehale i siden af hovedet, og sno derefter håret, så du kan lave en fin feminin knold.

3. Lav en midterskilning og del det forreste hår i to totter. Sno derefter de to totter ned over ørerne - løbende tager du mere og mere hår med. Saml de to totter bag på hovedet med et fint spænde eller i en lidt tilfældig hestehale.

4. Krøl dit hår med et krøllejern eller et glattejern, og lad det være løst. Hvis du har lidt fald i håret, kan du virkelig få et lækkert look ved hjælp af lidt  saltvandsspray.

5.
 Vi elsker ballerinaknolden - den er superfin. Lav en hestehale højt oppe på hovedet, og brug hårnåle eller en ekstra elastik til at få knolden løs og fin.

6.
 Fletninger er altid meget feminine. Saml håret i den ene side og touper det let, og lav derefter en almindelig løs fletning, som ligger fint ned ved siden af dit bryst. I stedet for et elastik kan du bruge et fint spænde. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.